Nokvorst

Nokvorsten zijn de dakpannen die zich helemaal in de nok van het dak bevinden. Bij een zdeldak zorgen dee nokvorsten ervoor dat de twee aparte dakhelften worden samengevoegd. Hierdoor zijn nokvorsten een erg belangrijk onderdeel van uw dak. Door natuurlijke invloeden zoals regen en wind kan de aanhechting van cement tussen de dakpannen en de nokvorsten in kwaliteit afnemen. De nokvorsten kunnen steeds meer vocht gaan opnemen dat in de winter kan gaan bevriezen. Hierdoor kunnen de dakpannen lost komen te liggen en ontstaan er scheuren in de dakpannen wat vervolgens weer voor lekkages kan zorgen. Het is daarom belangrijk om uw nok op tijd te laten renoveren.


 

DE MOGELIJKHEDEN

Verkeren uw nokvorsten in een vervallen toestand, door weersomstandigheden of veroudering? Dan kunnen onze vakkunde werknemers uw bestaande nokvorsten naast repareren ook vervangen. De nieuwe nokvorsten kunnen worden aangehecht door middel van de Flexim dakmortel. Deze dakmortel is erg flexibel en kan de meeste weersomstandigheden doorstaan. Tevens zijn deze mortels waterdicht wat de kans op lekkages aanzienlijk verkleint.

Laat uw nokvorsten op tijd door ons repareren of vervangen om vervelende schade te voorkomen. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

  

Vestigingen:

Met 6 vestigingen zijn wij altijd dicht in de buurt en kunnen wij snel ter plekke zijn. Voor snelle hulp bij u in de buurt bel:

Katwijk: 071-2340764
Amsterdam: 020-2101477
Den Haag: 070-2042721
Haarlem: 023-2340691
Rotterdam: 010-2613617
Utrecht: 030-2072714

Offerte aanvragen