Dakinspectie

Voor zowel bedrijven als voor particulieren voeren wij dakinspecties uit. Elk dak heeft onderhoud nodig. Oudere daken hebben vaak meer zorg nodig dan nieuwe daken. ook het type dak en dakbedekking is hierop van invloed.  Is uw dak ouder dan 10 jaar? Laat uw dak dan jaarlijks inspecteren om o.a. lekkages te voorkomen. Als u al lekkages heeft, aarzal dan niet en neem dan direct contact met ons op.

Bitumen dakbedekking
Lekkages bij bitumen dakbedekking worden meestal veroorzaakt door ouderdom van de bitumen en/of de aanhechting van de banen bitumen die los laat. Vaak zijn deze problemen met relatief kleine reparaties op te lossen en maken wij uw dak weer waterdicht.

Dakpannen
Door storm en harde windstoten kunnen dakpannen loszitten of zelfs wegwaaien van het dak. Maar ook door de jaren heen raken dakpannen door onze weersomstandigheden poreus waardoor ze water kunnen doorlaten. Uiteraard kunnen wij uw dakpannen dak repareren en verdwenen dakpannen vervangen.

Verstopte dakgoot
Meestal ligt de oorzaak van een lekkage bij een verstopte dakgoot en blijven grote reparaties meestal uit. Als de lekkage al enige tijd bestaat is er kans op vochtschade zoals houtrot, schimmel en vochtdoorslag. In dit geval zullen de reparaties meestal omvangrijk zijn. Laat daarom periodiek uw dak en dakgoot (preventief) nakijken en reinigen en voorkom daar een hoop problemen mee!

 

Vestigingen:

Met 6 vestigingen zijn wij altijd dicht in de buurt en kunnen wij snel ter plekke zijn. Voor snelle hulp bij u in de buurt bel:

Katwijk: 071-2340764
Amsterdam: 020-2101477
Den Haag: 070-2042721
Haarlem: 023-2340691
Rotterdam: 010-2613617
Utrecht: 030-2072714

Offerte aanvragen