Dakgoten

Dakgoot: reparatie, onderhoud en vervangen

Elk huis of pand beschikt over dakgoten om water goed af te kunnen voeren. De dakgoot heeft dus een zeer belangrijke functie als het om comfortabel en droog wonen gaat. Toch zien we vaak dat mensen nauwelijks naar de staat van de dakgoot omkijken, met nare ongewenste schades en kosten tot gevolg. U doet er dus verstandig aan de dakgoot periodiek te laten controleren. Bij DakdekkersDirect24 kunt u terecht voor het laten vervangen van, of een reparatie aan uw dakgoot.

Voorkom ongewenste schades en kosten

Via uw dakbedekking loopt het water de dakgoot in, die het water vervolgens afvoert zodat u daar geen overlast van heeft. Door de weersinvloeden raakt de dakgoot echter sneller aangetast dan u denkt. De dakgoot kan verstopt raken met bladeren, aangetast worden door mos of inscheuren door temperatuursveranderingen. Dit belemmert de doorstroming van water, waardoor verstoppingen, overstromingen of een daklekkage kunnen ontstaan.

In geval van een overstroming kan water langs de gevel naar beneden sijpelen. Vervolgens kan het water zich achter de buitenmuur nestelen en zorgen voor schimmelvorming. Dit is doorgaans lastig te bestrijden. Ook kan een slechte regenwaterafvoer zorgen voor houtrot. Dit zijn stuk voor stuk schades die lastig te herstellen zijn en waarvan de kosten hoog oplopen. Door tijdig de dakgoot te laten vervangen of hier een reparatie aan te laten uitvoeren, kunt u aanzienlijke kosten besparen.

Dakgoot reparatie of vervangen?

Bij ons kunt u gebruik maken van een gratis dakinspectie. Hiermee krijgt u inzicht in de staat van onder meer de dakgoot en kunnen we u adviseren om een onderhoudsbeurt, reparatie of vervanging aan uw dakgoot te laten uitvoeren. Zo blijft de dakgoot optimaal functioneren en worden onnodige schades en kosten voorkomen.

Het aanleggen van de juiste dakgoot

Het aanleggen van een goede en juiste dakgoot is vakmanschap. Omdat er veel verschillende typen huizen zijn is het de kunst om juist dat materiaal te gebruiken dat geschikt is voor uw woning. DakdekkersDirect24 verstaat dit vak en wij adviseren u graag hierover. Wij verzorgen naast het advies natuurlijk ook de levering, aanleg en onderhoud van uw dakgoot. 

Meer informatie

Is een reparatie aan uw dakgoot nodig of wilt u deze laten vervangen? Wenst u meer informatie over één van onze diensten. Neem dan gerust contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 071-2340764 of door een e-mail te sturen naar info@dakdekkersdirect24.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

Vestigingen:

Met 6 vestigingen zijn wij altijd dicht in de buurt en kunnen wij snel ter plekke zijn. Voor snelle hulp bij u in de buurt bel:

Katwijk: 071-2340764
Amsterdam: 020-2101477
Den Haag: 070-2042721
Haarlem: 023-2340691
Rotterdam: 010-2613617
Utrecht: 030-2072714

Offerte aanvragen