Dakbedekking

Heeft uw last van vochtplekken, tocht en/of kou? dan kan het zijn dat uw dak grondig onderhoud nodig heeft. Vochtplekken komen van lekkages. Lekkages kunnen op diverse manieren onstaan afhankelijk van uw soort dakbedekking. Soms is het reinigen en ontstoppen van de dakgoot al voldoende. Maar is uw dak oud dan komen er op ten duur gebreken. Elk dak en type dakbedekking heeft zijn eigen voordelen, nadelen en mogelijk problemen

Voorkomen is beter dan genezen

Periodiek een dakinspectie kan een hoop problemen voorkomen, denk hierbij aan daklekkage of verstopte dakgoten. Met een inspectie kunnen wij tijdig problemen vaststellen en dakreparaties uitvoeren. Reparaties zijn altijd goedkoper dan een heel nieuw dak, maar soms zijn de problemen niet te verhelpen met repararen. Verwaarloosde lekkages in combinatie met oudere daken betekent soms dat een dak compleet vervangen moet worden.  

Nieuwe dakbedekking?
Is een compleet nieuw dak toch nodig, dan voeren wij dat natuurlijk graag voor u uit. Uiteraard adviseren wij u dan over welk type dakbedekking het beste voor uw woning en problematiek toegepast kan worden.


Dakisolatie
Bij een compleet nieuw dak zorgen wij uiteraard voor een goede dakisolatie maar ook bij (goede) bestaande dakbedekking kunnen wij dakisolatie toepassen.

Gerelateerde projecten

Er zijn momenteel geen projecten

Vestigingen:

Met 6 vestigingen zijn wij altijd dicht in de buurt en kunnen wij snel ter plekke zijn. Voor snelle hulp bij u in de buurt bel:

Katwijk: 071-2340764
Amsterdam: 020-2101477
Den Haag: 070-2042721
Haarlem: 023-2340691
Rotterdam: 010-2613617
Utrecht: 030-2072714

Offerte aanvragen