Werkzaamheden

Dakbedekking

Dakbedekking

Heeft uw last van vochtplekken, tocht en/of kou? dan kan het zijn dat uw dak grondig onderhoud nodig heeft. Vochtplekken komen van lekkages. Lekkages kunnen op diverse manieren onstaan afhankelijk van uw soort dakbedekking. Soms is het reinigen en ontstoppen van de dakgoot al voldoende. Maar is uw dak oud dan komen er op ten duur gebreken. Elk dak en type dakbedekking heeft zijn eigen voordelen, nadelen en mogelijk problemen

Lees meer »

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Uw dak of gevel krijgt een beter aanzicht maar nog belangrijker is dat de levensduur van uw dak en gevel wordt verlengd. Als er al mos of vaste aanslag zichtbaar is dan moet u actie ondernemen! De wortels van het mos blokeren en penetreren de poriën van de dakpannen en gevels. Hierdoor zullen deze op ten duur beschadigen. Weeromstandigeheden zoals vorst versterken dit proces...

Lees meer »

Totaal Renovatie

Totaal Renovatie

Wij zijn een modern en regie-voerend totaalonderhoudsbedrijf en kunnen alle werkzaamheden in en rondom het huis voor u verrichten. Wij hebben vakkundige vaklieden in dienst die voor u klaar staan.

Lees meer »

Nokvorst

Nokvorst

Nokvorsten zijn speciale halfronde dakpannen die op de bovenste rand van het dak worden geplaatst. Met nokvorsten worden de twee zijdes van een dak met elkaar verbonden en netjes afgesloten, zodat het dak volledig waterdicht wordt.

Lees meer »

Zink- en koperwerk

Zink- en koperwerk

Zink gaat lang mee en heeft een zeer stijlvolle uitsrtaling. Daarom wordt zink veel gebruikt in de bouw en schrijft de architectuur deze bedeking steed vaker voor. Zink wordt gebruikt om de mooiste dakvormen te maken die met normale bedekking niet zijn te realiseren. Het wordt ook gebruikt voor de afwerking van venster, schoorsteen en dakkapel.

Lees meer »

Dakkapel en dakopbouw

Dakkapel en dakopbouw

Een dakkapel wordt meestal gemaakt op een schuine dakvorm, dit zorgt ervoor dat er in uw woning meer ruimte is. Een dakopbouw kan op alle dakken gemonteert worden, zoals op een schuine dakvorm als een plat dak.

Lees meer »

Dakgoten

Dakgoten

De meeste lekkages zijn het gevolg van een verstopte dakgoot of regenpijp. Om problemen zoals lekkages en houtrot met als gevolg dakreparaties of complete vervanging te voorkomen is het daarom belangrijk dat u de dakgoten en regenpijpen periodiek controleert en vrij van vuil maakt. 

Lees meer »

Dakvensters

Dakvensters

Een dakvenster oftewel dakraam heeft enorm veel voordelen welke uw huis veel goeds zullen doen. Zo zorgt een dakvenster er voor dat u veel meer licht in uw kamer ontvangt.

Lees meer »

Dakreiniging

Dakreiniging

 

Daken raken vervuild door mossen, algen, vogeluitwerpselen en kalkaanslag. DakdekkersDirect24 reinigt het dak professioneel, zodat het er weer schoon en verzorgd uit ziet.

Lees meer »

Gevelbekleding

Gevelbekleding

Gevelbekleding is het verfraaien en beschermen van de buitengevel door middel van een plaat die aan de gevel wordt bevestigd. Deze plaat geeft de gevel een nieuwe uitstraling en biedt meerdere voordelen.

Lees meer »

Dakinspectie

Dakinspectie

Voor zowel bedrijven als voor particulieren voeren wij dakinspecties uit. Elk dak heeft onderhoud nodig. Oudere daken hebben vaak meer zorg nodig dan nieuwe daken. ook het type dak en dakbedekking is hierop van invloed.  Is uw dak ouder dan 10 jaar? Laat uw dak dan jaarlijks inspecteren om o.a. lekkages te voorkomen. Als u al lekkages heeft, aarzal dan niet en neem dan direct contact met ons op.

Lees meer »

Dakreparatie

Dakreparatie

Het dak is één van de meest kwetsbare onderdelen van uw woning. Lekt het dak dan kan dit na verloop van tijd de rest van het huis ook aantasten. Dat wilt u uiteraard niet.

Lees meer »

Dakisolatie

Dakisolatie

De meeste warmte van een woning gaat verloren via het dak. Het dak isoleren kan dus structureel veel geld besparen. Tevens zijn er in veel gevallen fiscale voordelen te behalen. Ook niet geheel onbelangrijk is dat dit weer goed is voor het milieu want u verbruikt hierdoor minder energie.

Lees meer »

Stormschade repareren

Stormschade repareren

Onstuimig weer zoals harde windstoten en hevige storm kunnen schade aan uw dak veroorzaken. Deze schade resulteert meestal in één of meerdere lekkages. Het is belangrijk deze schade zo spoedig mogelijk wordt gerepareerd om grotere problemen te voorkomen. De schade van een langdurige lekkage kan resulteren in het compleet vervangen van een dak. Direct herstellen is daarom altijd goedkoper! 

Lees meer »

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen reparatie

Een schoorsteen moet periodiek worden controleert op verstoppingen en of de algemene staat van de schoorsteen in orde is. Kapotte of verstopte schoorsteen kan levengevaarlijke situaties veroorzaken.

Lees meer »

Daklekkage

Daklekkage

Een lekkage in uw dak kan voor veel problemen verzorgen. Door de wisselende weersomstandigheden die we steeds hebben kan er snel een lekkage onstaan. Grote lekkages gaat u sneller opmerken dan kleinere.

Lees meer »