Bitumen daken

Een bitumen dak word steeds meer geliefd. Dit komt omdat dit dak simpel, sterk en waterdicht is. DakdekkersDirect24 helpt iedereen al jaren bij het plaatsen van daken. Hierdoor zijn wij erg flexibel en kunnen u hierdoor veel verschillende diensten geven. Neem snel contact op!

Makkelijk aan te brengen op verschillende soorten daken

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumineuze (bitumen) dakbedekking. De unieke eigenschappen van bitumen, zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking zijn al jaren lang bekend. In de loop van de tijd zijn deze eigenschappen door productontwikkeling steeds verder geoptimaliseerd. Bitumen is daarmee een hoogtechnologisch product met een groot scala van toepassingen. Vooral wanneer hoge en langdurige prestaties worden verlangd, zijn bitumen afdichtingmaterialen een logische keuze.

Goed te combineren met isolatie

Vanwege de goede kwaliteit en prijs zijn bitumen daken is het erg gewild. Het is vaak aan te raden dat het word gecombineerd met een dakisolatie. Als het dak van buiten geïsoleerd word kan de laag bitumen gewoon op de isolatielaag geplaatst worden. Zo is uw pand beter geïsoleerd en gaat het langer mee.

Gerelateerde projecten

Er zijn momenteel geen projecten

Vestigingen:

Met 6 vestigingen zijn wij altijd dicht in de buurt en kunnen wij snel ter plekke zijn. Voor snelle hulp bij u in de buurt bel:

Katwijk: 071-2340764
Amsterdam: 020-2101477
Den Haag: 070-2042721
Haarlem: 023-2340691
Rotterdam: 010-2613617
Utrecht: 030-2072714

Offerte aanvragen