Soorten daken

Dakpannen daken

Dakpannen daken

De dakpannen daken zijn een van de meest voorkomende daken in Nederland. Een van de redenen hiervoor is doordat de dakpannen per stuk te vervangen zijn wanneer zich schade voordoet.

Lees meer »

Bitumen daken

Bitumen daken

Een bitumen dak word steeds meer geliefd. Dit komt omdat dit dak simpel, sterk en waterdicht is. DakdekkersDirect24 helpt iedereen jaren bij het plaatsen van daken. Hierdoor zijn wij erg flexibel en kunnen u hierdoor veel verschillende diensten geven. Neem snel contact op!

Lees meer »

Leien daken

Leien daken

Leien worden al eeuwen gebruikt als dakbedekking. Een leien dak is duurzaam en goed bestand tegen de weeromstandigheden die zich voordoen in ons land.

Lees meer »

Shingles daken

Shingles daken

Shingles dakbedekking lijkt heel erg op leien daken. Het enige echte verschil tussen leien daken en shingles is dat shingles van kunstof is gemaakt.

Lees meer »

Zinken daken

Zinken daken

Zink wordt al jaren gebruikt als dakbedekking. Het plaatsen van een zinken dak kost wel altijd moeite, omdat dat precisie werk is . Bent u benieuwd naar de kosten van zinken dakbedekking voor uw woning of bedrijfspand? U kunt natuurlijk ook uiteraard contact opnemen met onze adviseur zodat u weet wat mogelijk is en wat niet mogelijk is.

Lees meer »

Exclusieve daken

Exclusieve daken

Als u niet op zoek bent naar standaard dakbedekking, kunt u bij ons ook terecht voor exclusieve daken. Dankzij speciale soorten dakbedekking, kunnen wij uw woning een exclusieve of bijzondere uitstraling geven. Wij beschikken namelijk over speciale materialen en de meest moderne technieken, om uw dak zo bijzonder te maken als u maar wilt.

Lees meer »